Daha Geniş Bir Yaşam Alanı İçin 7 Koltuklu Opel Zafira Tourer

7 Koltuklu Opel Zafira Tourer yaşam tarzınızdan daha fazla zevk alabilmeniz için Opel'in tasarım ekibi tarafından özel olarak tasarlandı.


Şüphesiz 7 Koltuklu otomobil modelleri içerisinde Opel Zafira Tourer'in ayrı bir yeri var. Panoramik ön camı, bumerang şeklindeki ön farlar ve lüks lounge tarzı iç mekanıyla, hem göze hem de diğer duyulara hitap ediyor. Opel tasarımcıları Zafira Tourer’ı, sizin konfor ve rahatlığınız için en ince detayları düşünerek yarattılar. Bazı otomobiller, seyir halinde değilken bile şık görünürler. Cesur jantları, akıcı tasarımı ve bumerang şekilli ön farlarıyla Zafira Tourer, belirgin biçimde dinamik bir hisse sahip.

Zarif, panoramik ön cam, iç mekanın havadar ortamını daha da zenginleştiriyor. Zafira Tourer, baştan aşağı modern bir karışım. Rahatlatıcı biçimde sağlam, güçlü ve geniş bir duruşa ve seçkin görüntüsüne katkı yapan cesur tasarım detaylarına sahip. Belirgin cam çizgisi, krom cam çıtaları ve arkadaki LED farlar gibi. Nerede durursanız durun bunlar harika bir ilk izlenim yaratıyorlar

 Arka koltuklar hiç bu kadar rahat olmadı. Zafira Tourer’da yolcularınız kendi oturma odaları kadar konforlu bir mekanda rahatlayabiliyorlar. Koltukları birbirinden ayrı tutmaya yetecek kadar fazla yer var ve Opel’in esnek Lounge Oturma Sistemi , iç mekanı herkesin kendisini evinde hissetmesini sağlayacak şekilde özelleştirmenize imkan tanıyor. Hatta üçlü ikinci sıra koltukları, ortada bir kol dayama desteği bulunan iki ekstra konforlu koltuğa bile dönüştürebilirsiniz. Bunlar, yolculara daha fazla kişisel alan sağlayacak şekilde geriye ve ortaya doğru hareket edebilirler.

Sizin için tasarlanmış bir otomobilin direksiyonuna geçin. Zafira Tourer’da her ayrıntı, araç kullanmayı hem vücudunuz hem de zihniniz için daha kolay hale getirecek şekilde tasarlandı. Göstergeler, sürücü için ideal biçimde konumlandırıldı ve ön camın yanlarındaki özellikle ince sütunlar köşelerdeki görüş kabiliyetini artırıyor. Soft ortam aydınlatması yolcular ve sürücülere aynı ölçüde fayda sağlıyor. Kolay giriş kolları, yolcuların üçüncü sıra koltuklara  binmelerini ve inmelerini kolaylaştırıyor.

10 SANİYEDE VIP LOUNGE
Zafira Tourer size, gününüzü kolaylaştırmak için ihtiyacınız olan çok yönlülüğü sağlıyor. Büyük boyutlu yükler için tüm arka koltukları katlayarak 1,860 litrelik yük alanı yaratabiliyorsunuz. Hangi düzene ihtiyacınız olursa olsun Zafira Tourer’ınızı özel tutacaklarla saniyeler içinde ayarlayabilirsiniz.

SAATTE 190 KM HIZ YAPAN BİR OTURMA ODASI HAYAL EDİN
Konu otomobil koltukları olduğunda Zafira Tourer bir ölçüttür. Bu yalnızca alan ve ışık ya da ferah Lounge Oturma Sistemi ile ilgili değildir. Opel’in tescilli Flex7 ® teknolojisi sayesinde, koltuk sayısını araçta bulunan kişi sayısına göre değiştirebilisiniz. Tüm koltukları yatırdığınızda rahat bir oturma odası havası veya daha büyük bir yükleme alanı yaratabilirsiniz.

PARK ET VE BİSİKLETE BİN, ZAFIRA TARZI
Zafira Tourer aslında iki bagajlı bir otomobil olabiliyor. İçerideki etkileyici yükleme alanına ek olarak, dışarıda da FlexFix ® Entegre Bisiklet Taşıyıcı Sistemiyle en az iki bisiklet için yer var. Bu taşıyıcı tümüyle entegre olduğundan, kullanmadığınız zamanlarda orada olduğunu bile unutacaksınız. Opsiyonel küçük bir adaptör yardımıyla da taşıyabildiğiniz bisiklet sayısını 4’e çıkarabilirsiniz.

SINIR GÖKYÜZÜ
Bir Zafira Tourer’da otururken dünya daha parlak görünüyor. Yelpazenin en üstü olan Prestij’de ön koltukların üzerinden arkaya uzanan geniş bir panoramik ön cam opsiyonel olarak sunuluyor. Bu, içerideki herkese alan ve ışıkla çevrelendiği hissini veren bir keyif özelliği.

HER RUH HALİ İÇİN FARKLI BİR MOD
Otomobiliniz, onu nasıl kullanmak istediğinizi bilsin. Opel’in opsiyonel etkileşimli FlexRide teknolojisini seçerek, otomobilinizin kullanımını ruh halinize göre değiştirin. Tek bir düğmeye bastığınızda Zafira Tourer tüm doğru ayarları hassas biçimde yapar. Heyecan verici ve kusursuz bir yol tutuş için “Sport” modunu, daha rahat ve konforlu bir yolculuk için “Tour” modunu seçebilirsiniz.

ENJOY
Zafira Tourer Enjoy, herkesin daha en baştan sevdiği bir otomobil. İsminden de anlaşılacağı gibi, zarif iç mekanı araç kullanmayı bir keyif haline getirmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip. Mesela, Opel’in tescilli esnek oturma sistemi.

 1. Konfor özellikleri: İş, hayatın küçük lükslerine geldiğinde, Enjoy sürücüleri pek çok seçeneğe sahipler - dinlendirici LED tavan aydınlatmaları ve krom kaplamalardan Morrocana kol dayama desteği, dört hoparlör ve MP3 çalarlar için aux-in girişine sahip CD 300 CD/radyoya geniş yelpaze donanım seçenekleri mevcut.

2. 17 inç jantlar: Büyük jantları, dinamik şekli ve krom far çerçeveleriyle Enjoy, sıradan otomobillerden ayrılıyor.

3. Arka koltuk hava çıkış çerçeveleri: Ön koltukların hemen arkasındaki direklerde uygun bir yüksekliğe monte edilmiş bu hava menfezleri, arka koltuklardaki yolcuların konforlu bir sıcaklık ayarı yapmalarını kolaylaştırıyor.

4. Ön sis farları: Yetersiz görüş durumlarında pratik bir seçenek olmaktan öte bu güçlü sis farları, Zafira Tourer’ın bumerang şekilli far grubunun tabanında sportif bir ifade veriyorlar.

5. Zeminin altında saklama: Etkileyici yükleme alanı ve 29’dan fazla saklama seçeneğiyle Enjoy, siz ve yolcularınız için fazlasıyla alana sahip. Yolcuların eşyalarından bahsetmeye gerek bile yok. Bu bölme, sıklıkla ihtiyaç duymadığınız eşyalar için ideal ve arka tarafta zeminin altında gizli.

PRESTİJ
Yokuşta Kalkış Desteği, Elektronik İklim Kontrollü Klima ve Hız Sabitleyici gibi gelişmiş sürücüye destek sistemlerin yanısıra Prestij, Lounge Oturma Sistemi ve panoramik ön cam opsiyonlarıyla rahat bir hayatın tadını çıkarmanızı sağlıyor. (Panoramik ön cam hakkında daha fazla bilgi için sayfa 32’ye bakabilirsiniz.)

1. Deri ve ortam aydınlatması: Kabinin içerisinde Prestij, deri vites topuzu ve direksiyon simidi, Morrocana döşemeler ve seçkin ortam aydınlatmasıyla şıklık kazanıyor.

2. FlexConsole: Şık orta konsol, özelleştirilebilir bir kol dayama desteği ve çoklu saklama sistemini birlikte sunuyor. Bardak tutucuları çıkarılabiliyor ve kol dayama desteğinin kendisi gibi, en uygun konumu elde etmek için raylar üzerinde ileri ve geri kaydırılabiliyor. FlexConsole opsiyonel olarak sunulmaktadır.
3. Parlak, siyah orta sütun kaplaması: Prestij, haklı nedenlerle bakışları üzerinde topluyor. Parlak siyah orta sütunlar, pürüzsüz, komple cam görünümü tamamlıyorlar.

4. Alaşım jantlar: Standart paketin parçası olan 17 inç alaşım jantlarla bu, cidden keskin tasarımlı bir otomobil.

DEVAMLI KONFOR İÇİN DAHA FAZLA ESNEKLİK
 Opel, esnek yerleşimiyle ünlü ve Opel son yirmi yıldır yedi koltuk çözümlerini kusursuz hale getirmek için çalışıyor. Araca biniş ve inişleri kolaylaştıran, koltukları dümdüz katlamanıza ve açmanıza imkan sağlayan, Flex7 ® teknolojisi gibi. Lounge Oturma Sistemi, örneğin ikinci sıradaki üç koltuğu ekstra alana sahip iki koltuk haline getirmenize izin vererek, Flex7 ® teknolo­jisini lüksün yeni bir seviyesine taşıyor.

 1. Üçlü koltuğun ikili koltuğa dönüştürülmesi: Bu, iki arka koltuk yolcusunu şımartmak ya da yaramaz canavarları ayrı tutmak için harika bir yol. İkinci sıranın orta koltuğu katlanarak bir kol dayama desteği haline geliyor ve kenarlardaki iki koltuk geriye ve ortaya doğru kayarak, neredeyse hiç güç sarfetmeden size maksimum omuz ve bacak mesafesi sağlıyor.
 2. Üçüncü sıra koltuklar: Enjoy ve Prestij, Zafira Tourer’ı tam bir 7 koltuklu araç haline getirmek üzere pratik üçüncü sıra koltuklarla birlikte geliyor. Üçüncü sıra koltuklara kolay erişim için ikinci sıra koltuklar ileri doğru kaydırılıyor ve koltuk sırtları öne yatırılıyor.
3. Düz katlanan koltuklar: Yükler çok farklı şekiller ve boyut - larda olabiliyor. Bu yüzden Zafira Tourer’daki yükleme alanı da bu durumlara uygun hale gelebiliyor. Her bir koltuk birbirinden bağımsız olarak katlanabiliyor ve böylece hem yolcularınız hem de yükleriniz güven içinde rahat seyahat edebiliyor.
4. Ekstra geniş yükleme alanı: Tüm arka koltukları saniyeler içinde katlayabilir, içeriye akıl sır ermeyecek eşyaları yükleyebilirsiniz.


DAHA FAZLA ALAN DAHA AZ KARMAŞA
Opel, düzenli bir otomobilde seyahat etmenin ne kadar güzel bir his olduğunu biliyor. İşte tam da bu yüzden Zafira Tourer’da herkes ve her şey için bir yer var. Opsiyonel FlexFix ® Entegre Bisiklet Taşıyıcı Sistem’ine ek olarak 34 farklı saklama imkanı bulunuyor. Uzun yolculuklarda eşyalarınız belki de sizinle saklambaç oynayabilir!
1. Eşyalarınızı gizleyin: Bazı otomobillerde torpido gözü hava yastıklarına yer açmak amacıyla küçültülüyor. Zafira Tourer’da durumun böyle olmadığını bilmek sizi memnun edecektir. Güvenlik elbette her şeyden önce geliyor ancak bir açık saklama alanına ek olarak iki kapalı torpido bölmesi bulunuyor. Üstelik, bu yalnızca yolcu tarafı.
2. En fonksiyonel konsol: FlexConsole aslında, en çok neye ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak değiştirebileceğiniz farklı şekilli bölmeleri ve bardak tutucuları gizleyen büyük boy bir kol dayama desteğidir. Sabahları bardak tutucular, akşamları CD’ler, aracınızı park ederken bozuk paralar, biletler... Kolunuz için en rahat noktayı bulmak üzere bütün parçayı raylar üzerinde ileri ve geri kaydırabilirsiniz.
3. Entegre Bisiklet Taşıyıcı Sistem: FlexFix ® arka tamponun içinde gizli. İhtiyacınız olduğunda çıkarabildiğiniz bu sistem iki bisikletin kolayca taşınmasına imkan veriyor. Kaldırmak, itmek ve kabinin içine sürmek için güç sarfetmenize gerek yok. Dolayısıyla yükleme alanında ve koltuklarda çamur veya yağ olmuyor.
4. FlexFix ® adaptörü: Eğer iki yerine dört bisiklet taşımak istiyorsanız, bir aksesuar olarak mevcut bu kullanışlı opsiyonel adaptörü takmanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder